As. Oy Espoon Keihäsrinne 19 – Keihäsrinne 19, 02610 Espoo

Käytännöllisiä perheasuntoja Espoon Kiloon.

As. Oy Espoon Keihäsrinne 19 rakennetaan arvostetulle paikalle Espoon Kiloon kävelymatkan päähän Kilon juna-asemasta. RS-kohde. Vapaiden asuntojen valmistumisaika huhtikuu 2020.

Käytännöllisiä perheasuntoja Espoon Kiloon

Yhtiö rakennetaan metsään rajoittuvalle luonnon maisemaan Kilon alueelle. Koulut, päiväkodit ja lähikauppa sekä Kilon juna-asema ovat kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Sello tarjoaa monipuolisia palveluita alueen asukkaille.

Asunnot toteutetaan yhteen tasoon

Yhtiöön tulee kahdeksan paritaloasuntoa kahteen tasoon. Alakerrassa Olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta yhdistetty kylpy- / kodinhoitohuone sekä sauna. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä totutetaan lasiseinänä.

Asunnoissa on nykyaikainen koneellistettu keittiö. Viihtyisä terassi ja parveke sekä yhdistetty varasto / tekninen tila.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lämmityksen hoitaa energiataloudellinen PILP vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Oma tontti

Talot sijoitetaan maasto huomioon ottaen yhtiön isolle omalle 4793 m² tontille, jokaiselle asunnolle jää hyvän kokoiset piha-alueet omalla terassilla.

Auton säilytys

Kullekin huoneistolle kuuluu kaksi (2) lämpöpistokkeellista autopaikkaa, joista kaksi (2) em. autopaikoista on invapaikkoja.

Alueen Aktiviteetit

Leppävaaran urheilupuisto, maauimala, golfkentät ja ratsastustallit tarjoavat loistavat harraste mahdollisuudet moneen makuun.

Hyvät kulkuyhteydet etelään ja pohjoiseen

Kilon juna-asemalle on kävelymatkaa alle kilometri. Bussit kulkevat päivällä vilkkaasti ja yöaikaankin pääsee bussilla Kiloon.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.