As. Oy Vantaan Mesikukantie 8 - Mesikukantie 8, 01300 Vantaa

Viihtyisä rivitaloyhtiö Tikkurilan läheisyydessä

As. Oy Vantaan Mesikukantie 8 rakennetaan viihtyisälle pientaloalueelle Vantaan Koivuhakaan. Tuleva RS-kohde, jonka arvioitu valmistumisaika 10/2018.

Viihtyisä asuinalue

Koivuhaka on viihtyisä uusiutuva pientaloalue jossa on hyvä asua.

Palvelut lähellä

Tikkurilan läheisyys mahdollistaa monipuoliset palvelut kuin myös loistavat liikenneyhteydet. Jumbon läheisyys lisää entisestään palvelujen tarjontaa. Alue sopii myös hyvin työn puolesta matkustaville lentokentän läheisyydestä johtuen. Tikkurilan Urheilupuistosta löytyy monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Etäisyyksiä palveluihin; Kauppa 800 m, Jumbo 5 km, alakoulu 450 m, yläkoulu 1 km, päiväkoti 600 m, terveysasema 1,4 km, Tikkurilan Urheilupuisto 1,6 km.

Modernia rakentamista - huoletonta asumista

As. Oy Vantaan Mesikukantie 8 muodostuu kymmenestä yhteen ja osin kahteen tasoon rakennettavasta rivitalohuoneistosta. Modernia, tämän päivän rakentamista, jossa on huomioitu huoneistojen käytännöllisyys, valoisuus ja tekniikka. Osin korkeat huoneet sekä suuret ikkunapinnat luovat avaruutta ja valoa. Materiaalit ovat vaaleasävyisiä ja ajattomia. Voit vaikuttaa materiaaleihin, jos varaat kohteen riittävän ajoissa. Tyylikkäissä peseytymistiloissa on saunallisten asuntojen kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä lasia (ei koskea asuntoa 1). Asunnot lämpenevät kaukolämmöllä ja lattialämmitys kaikissa huonetiloissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla tuovat mukavuutta asumiseen. Elisan valokuitujärjestelmä takaa nopeat internet-yhteydet. Oleskelutilojen jatkona toimii pensasistutuksin rajatut piha-alueet, joihin on käynti olohuoneesta.

Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle

Mesikukantieltä on Tikkurilan juna-asemalle kävelymatkaa noin 2 km. Lähin linja-autopysäkki löytyy 130 m päästä. Lentokenttä 4,4 km.

Auton säilytys

Autoille on varattu sähköistetyt pistokepaikat.

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.