As. Oy Ripusuontie 38 – Ripusuontie 38, 00660 Helsinki

Laadukkaita asuntoja halutulle ja arvostetulle Länsi-Pakilan asuinalueelle

Yhtiö rakennetaan rauhalliselle, perheystävälliselle Länsi-Pakilan alueelle, jossa koulut, päiväkodit ja lähikauppa kävelymatkan päässä.

Asunnot toteutetaan yhteen tasoon monikäyttöisellä ullakkotilalla

As Oy Ripusuontie 38 muodostuu kuudesta asunnosta. Yksi neljän asunnon rivitalo ja yksi paritalo, sekä osakkeina myytävistä autokatospaikoista. Asuntojen koot vaihtelevat 105m² - 131,5 m2 (käsittäen ullakkotilan 32m² -41m² , virallinen asuin pinta-ala 73 m² -90,5 m² ) . Kaikkiin asuntoihin kuuluu lisäksi monikäyttöinen ullakkotila sekä terassi.

Avarat pohjaratkaisut tuovat tilantuntua ja viihtyvyyttä asumiseen. Keittiön laadun kruunaa aikaa kestävät kivitasot. Säilytystilat on huomioitu makuuhuoneiden kiinteillä kaapistoilla ja puolilämpimällä ulkovarastolla. Asunnot sisustetaan kauttaaltaan tyylikkäillä ja moderneilla sisustusmateriaaleilla. Talojen julkisivut rapataan. Rakennusten katemateriaalina peltikatto.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lattialämmitys kaikissa huonetiloissa ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla tuovat mukavuutta asumiseen. Lämmitysmuotona kaukolämpö.

Oma tontti

Talot sijoitetaan yhtiön omistamalle tontille, jokaiselle asunnolle jää hyvän kokoiset pensasistutuksin rajatut aurinkoiset piha-alueet. Kullekin huoneistolle kuuluu noin 4,0m²:n suuruinen varasto sekä ullakko (A1 ja A4 huoneistot, á noin 40,5m², A2 ja A3 huoneistot á noin 32m² ja B 5 ja B6 huoneistot á noin 41m²).

Auton säilytys

Autoille on varattu sähköistetyt pistokepaikat yhtiön välittömään hallintaan kuuluu 6 autopaikkaa. Lisäksi rakennetaan kysynnän mukaan autokatospaikkoja, mitkä myydään erillisinä osakkeina.

Hyvät kuntoilumahdollisuudet ja luonto lähellä

Alueen virkistysmahdollisuudet ovat hyvät, sillä Keskuspuisto ja Pirkkolan liikuntapuisto sijaitsevat muutaman kilometrin säteellä. Alueen ulkoilumahdollisuudet pohjautuvat ennen kaikkea Keskuspuiston tarjoamiin, aina Vantaanjoelle saakka ulottuviin ulkoilureitteihin. Lähellä sijaitsevassa Pirkkolan liikuntapuistossa on urheilukenttiä, kunto- ja voimailusali, maauimala, uimahalli, palloiluhalli ja kaksi jäähallia. Lisäksi puistossa on kuntoratoja ja hiihtolatuja. Vantaanjoen varressa sijaitsee myös Pakilan uimaranta. Lähellä sijaitsevat myös Haltialan ja Paloheinän ulkoilumaja, Paloheinän jäähalli ja Paloheinän golfkenttä.

Hyvät kulkuyhteydet etelään ja pohjoiseen

Liikenneväylät ovat Tuusulanväylä ja Kehä I. Länsi-Pakilassa on monipuoliset liikenneyhteydet sekä joukkoliikenteen, yksityisautoilun että kevyen liikenteen näkökulmasta. Liikenneyhteydet keskustaan ovat hyvät: matkustusaika bussilla on noin puoli tuntia.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.