As. Oy Kirkkonummen Sarvvikintie 18 – Sarvvikintie 18, 02450 Kirkkonummi

Myyty

Myynnissä Sarvvikin upeisiin merenrantamaisemiin rakennettavat rivitaloasunnot

Asunnot toteutetaan merellisiin maisemiin

Kaikista asunnoista on merinäköala. 12 asuntoa käsittävään yhtiöön rakennetaan yksi kolmen , yksi neljän ja yksi viiden asunnon rivitalo. Viiden asunonnon rivitalossa on saatavana kolmen tai neljän makuuhuoneen versiona. Kahteen tasoon rakennettavaan rivitaloon kuuluu lisäksi isot terassit. I-tasoisia rivitaloasuntoja tulee kaksi kappaletta 3h, k, s asuntoja sekä viisi kappaletta 4h, k, s asuntoja.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lämmityksen hoitaa edullinen ja energiataloudellinen maalämpö.

Valinnainen vuokratonttitontti

Talot sijoitetaan niin että merinäköala toteutuu useassa asunnossa. Valinnainen vuokratontti mahdollistaa tonttiosuuden lunastamisen. Jokaiselle asunnolle jää hyvän kokoiset pensasistutuksin rajatut aurinkoiset piha-alueet.

Auton säilytys

Rrillistalohuoneistolle A-E kuuluu sähköpistokkeellinen autokatospaikka. Yhtiön välittömään hallintaan kuuluu 10 autopaikkaa (ei sähköpistokkeellisia), joista 3 on vieraspaikkoja. Lisäksi 10 autokatospaikkaa myydään osakkeina.

Hyvät kuntoilumahdollisuudet ja luonto lähellä

Kävelymatkan päässä upeat Golfkentät mahdollistaa lajin harrastamisen kodin lähiympäristössä. Lähellä oleva meri tarjoaa puitteet veneilyn parissa puuhasteluun.

Kehittyvät kulkuyhteydet

Helsingin keskustaan 20min ajomatka.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.