As. Oy Järvenpään Kauriinrinne - Torpantie 42, 04430 Järvenpää

Kaupunkikoteja keskustan tuntumaan

Kauriinrinne rakennetaan Järvenpään Kinnariin, arvostetulle pientalovaltaiselle alueelle keskustan kattavien palvelujen kupeeseen. Kauriinrinteeseen tulee kaksitoista huoneistoa, huoneistokokoja löytyy 30m² yksiöistä 80m² neliöihin. Talot rakennetaan maaston muoto ja ympäristön henki huomioon ottaen.

Asunnot toteutetaan yhteen tasoon

Selkeäpohjaiset, yhteen tasoon toteutettavat huoneistot vastaavat nykypäivän asumisen vaatimuksiin. Materiaalit ja kiintokalusteet ovat vaaleasävyisä ja ajattomia. Suuret ikkunapinnat ja normaalia korkeammat huoneet tuovat ilmavuutta, tilantuntua ja valoa. Olohuone ja keittiö yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi, oleskelutilojen jatkona toimii huoneiston levyinen suojaisa patio, missä voi nauttia ilta-auringosta.

Nykyaikainen talotekniikka – aurinkoenergia lämmityksen tukena

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lattialämmitys kaikissa huonetiloissa ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla tuovat mukavuutta asumiseen. Ekologista ajattelua tukevat aurinkokennot, jotka toimivat sähköenergian saannin tukena. Elisan valokuitu mahdollistaa nopeat internet-yhteydet.

Monipuoliset harrastus mahdollisuudet ja luonto lähellä

Kauriinrinteessä on luonto ja harrastukset lähellä. Tuusulanjärven upeat lenkkimaisemat joko pyöräillen tai kävellen sekä mm. Rantapuiston ”skeittipuisto”, ”senioripuisto” ja Tervanokan uimaranta antavat erilaisia vaihtoehtoja liikkumiseen ja harrastamiseen. Myös Vanhankylän niemen viihtyisä, historiaa henkivä alue palvelee kaikkia kaupunkilaisia erilaisine toimintoineen.

Kulttuurinystävälle Järvenpäällä on monipuolinen ja ainutkertainen tarjonta, mm. taiteilijakodit Ainola ja Ahola ottavat vieraita vastaan. Järvenpää-talo sekä Järvenpään kävelykadun ”Sykettä ja sinfoniaa” järjestävät monenlaisia tapahtumia eri ympäri vuoden.

Hyvät kulkuyhteydet etelään ja pohjoiseen

Kauriinrinteestä on Järvenpään juna-asemalle kävelymatkaa noin 750 m ja suunnilleen puolen tunnin päästä olet Helsingin keskustassa. Autolla liikkujille on puolestaan vaivaton kulkuyhteys Lahden moottoritielle, eteläisen tai pohjoisen liittymän kautta.

Auton säilytys

Autoille on varattu sähköistetyt pistokepaikat. Lisäksi rakennetaan kysynnän mukaan autokatospaikkoja, mitkä myydään erillisinä osakkeina.

Myynti ja esittelyt

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@foudia.fi

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.