As. Oy Järvenpään Heikkilänkulma - Vanha Valtatie 45, 04410 Järvenpää

Rauhallinen ja viihtyisä alue Järvenpään Peltolassa

As. Oy Järvenpään Heikkilänkulma rakentuu Järvenpään Peltolaan rauhalliselle alueelle, josta löydät myös palvelut. Yhtiö muodostuu kymmenestä pari- ja rivitalohuoneistosta. RS-kohde jonka arvioitu valmistumisaika 10/2017.

Selkeäpohjaiset, viihtyisät asunnot yhdessä tasossa

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, suuret ikkunapinnat luovat tilan tuntua, ilmavuutta ja valoa. Tyylikkäissä peseytymistiloissa on lasiseinä saunan ja kylpyhuoneen välissä. Vaaleasävyiset materiaalit ovat ajattomia ja moderneja. Voit vaikuttaa pintamateriaaleihin, jos ostat asunnon ajoissa.

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Asunnot lämpenevät tehokkaasti kaukolämmöllä ja lattialämmitys kaikissa huonetiloissa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla tuovat mukavuutta asumiseen. Elisan valokuitujärjestelmä takaa nopeat internet-yhteydet.

Palvelut ja harrastukset lähellä

Lähikauppaan on vain kivenheitto. Ala-aste, esikoulu ja päiväkoti ovat muutaman sadan metrin päässä. Yläkouluun ja lukioon on matkaa reilu kilometri. Paavonpolun valaistu pururata mahdollistaa lenkkeilyn ja talviset hiihtoretket. Uimahalli kuntosaleineen ja jäähalli ovat noin kahden kilometrin päässä. Hyvät kulkuyhteydet pohjoisen liittymän kautta moottoritielle, Saunakallion junaseisakkeelle vajaa kaksi kilometriä ja linja-autopysäkki n. 500m päässä.

Myynnissä olevat asunnot

Tämän kohteen asunnot on myyty.

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.