As. Oy Järvenpään Erkintarha – Erkinkuja 8, 04420 Järvenpää

Omakotitalon edut ja ilot helposti yhtiömuodossa

Tämä 13 erillistalon yhtiö valmistuu rauhalliselle Ristinummen asuinalueelle, upeisiin Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin.

Omakotitalon edut ja ilot helposti yhtiömuodossa

Yhtiöön tulee 13 erillistalo asuntoa, joita on kolmea eri kokoa, 70m²:n 83m² ja 97m². Jokaisella asunnolla on oma sauna, terassi, varasto ja autokatos-, sekä pihapaikka. Lisäksi jokaisella talolla on oma piha-alue.

Talot ovat puurakenteisia ja asuintilat tulevat yhteen tasoon. Sisustus toteutetaan aikaa kestävillä materiaaleilla ja nykyaikaisilla kodinkoneilla.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lämmityksen hoitaa energiataloudellinen PILP, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Valinnainen vuokratontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta uuden asunnon hankintaan. Asunnonostaja voi halutessaan maksaa huoneistoonsa kohdistuvan osuuden asunto-osakeyhtiön vuokraamasta tontista. Maksun jälkeen vastaava osuus tontista siirtyy asunto-osakeyhtiön omistukseen. Asunnonostaja voi myös maksaa tontista vuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta muodostuu edullisemmaksi.

Asunnonostaja voi valita, maksaako tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä tai myöhemmin, jolloin hän maksaa tontista lunastusosuuden sijasta kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Maksamalla huoneistokohtaisen osuuden yhtiön tontista asunnonostaja vapautuu tontinvuokravastikkeen maksusta.

Huoneistokohtaista tonttiosuutta ei ole pakko maksaa lainkaan, mikäli osakkeenomistaja näin päättää. Tällöin tontinvuokra peritään osakkeenomistajalta tontinvuokravastikkeena. Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta.

Aurinkoiset piha-alueet etelälounaaseen / länteen.

Auton säilytys

Kullekin erillistalohuoneistolle kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka seuraavasti: huoneistoille nrot 8a1, 8a3, 8a5, 8a6 ja 8a7 hallintaan kuuluu huoneiston kohdalla oleva autopaikka, erillistalohuoneistoille nrot 8a2 ja 8a4 sekä 8b1 - 8b6 hallintaan kuuluu autopaikka, joka sijaitsee autopaikoitukseen varatuilla alueilla. Lisäksi yhtiön välittömään hallintaan kuuluu 4 autopaikkaa (ei sähköpistokkeellisia), joista 1 on invapaikka.

Aktiviteetit ja luonto lähellä

Tuusulanjärvi tarjoaa monimuotoiset ulkoilu- ja retkeilypuitteet. Rantatie kulttuurimaisemat ja museot ovat kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet etelään ja pohjoiseen

Liikkuminen onnistuu kätevästi junalla. Ainolan juna-asemalle matkaa noin 1,5 km. Autolla liikkujille on puolestaan vaivaton kulkuyhteys Lahden moottoritielle Eteläisen liittymän kautta.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Myynnissä
A1
4h+k+s+varasto n. 5,8 m2
83.0
113960.00 €
284900.00 €
​41879.21 €
alustavasti varattu
B3
4h+k+s+varasto n. 5,8 m2
83.0
115960.00 €
289900.00 €
​41897.21 €
Vapaa

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.