>

ENNAKKOMARKKINOINNISSA NYT TOWNHOUSE-TYYPPISET KAUPUNKIASUNNOT!

Helsingin Mellunkylään rakentuu Foudian, puinen kaupunki-pientalokortteli, joka muodostuu erilaisista Townhouse-asunnoista ja pienemmistä kerrostaloasunnoista.
As Oy Helsingin Tyrni muodostaa yhdessä As Oy Helsingin Herukan kanssa viihtyisän puukorttelikokonaisuuden. Tyrnissä on yhteensä 16 asuntoa. Asuntojen koot alk. 29 m2-107 m2. As Oy Helsingin Tyrnin pienkerrostalossa on myös koko korttelia palveleva kerhohuone saunatiloineen, josta on mahdollista varata oma saunavuoro tai vuokrata tila esimerkiksi lastenkutsuja varten.

Yhtiölainan tiedot tarkentuvat, kun kohteen RS-pankki on valittu ja yhtiölainan tarkemmat ehdot ovat selvillä.

Nämä kodit lämpivät maalämmöllä. Asuntojen valmistumisaika tarkentuu myynnin alkaessa.

Kiinnostuitko? Varaa oma asuntosi nyt ennakkomarkkinoinnin aikana niin varmistat, että saat itsellesi unelmiesi kodin.

Kysy lisää asiakaspalvelu@foudia.fi.

KOTI AINUTLAATUISESSA KAUPUNKIYMPÄRISTÖSSÄ

Helsingin Mellunkylään rakentuu Foudian, puinen kaupunki-pientalokortteli, joka muodostuu erilaisista Townhouse-asunnoista ja pienemmistä kerrostaloasunnoista.
Korttelissa on laaja valikoima erilaisia yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia kaupunkipientaloja sekä yksi pienkerrostalo.

Kahden asunto-osakeyhtiön muodostama korttelikokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia asuntoja. Asuntokoot vaihtelevat yksiöistä suurempiin monikerroksisiin Townhouse-asuntoihin. Suunnitteluratkaisut tuovat asuntoihin muuntojoustavuutta ja sen myötä pitkäikäisyyttä. As. Oy Helsingin Herukka tarjoaa asukkailleen suuret länteen avautuvat etupihat ja kaksikerroksisen avaran pohjaratkaisun. As. Oy Helsingin Tyrni puolestaan koostuu kaksi- ja kolmikerroksisista kaupunkipientaloista sekä kolmikerroksisesta pienkerrostalosta tarjoten myös pienempiä asuntoja alueelle.

Puukortteli sijaitsee Myllypuron metroaseman ja Kehä I:sen läheisyydessä tarjoten hyvät liikenneyhteydet alueen asukkaille. Tärkeimmät palvelut sekä ulkoilualueet ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Alueen asemakaava perustuu ajatukseen omatonttista kytketyistä pientaloista, jossa kaikilla on sama rakennusoikeus ja kaavamääräykset. Aalto-yliopiston Townhouse-tutkimustuloksiin perustuen projektissa päätettiin haastaa asemakaavan rajoja, kuitenkin kunnioittaen sen henkeä ja tavoitteita. Yksittäiset tontit yhdistettiin suuremmiksi kokonaisuuksiksi, mikä mahdollisti erikokoisten asuntojen suunnittelun sekä yhteisten toimintojen sijoittamisen ja jakamisen korttelin kesken.

Herukan ja Tyrnin takapihojen välissä kulkee yhteinen keskikuja, joka halkoo korttelin pohjois-eteläsuunnassa. Tontin eteläosassa on korttelin yhteinen jätekeräys. Asuntojen pysäköintipaikat on hajautettu korttelialueelle.

Myynti ja esittelyt

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@foudia.fi

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne
AT1
Autotalli
25000.00 €
25000.00 €
Vapaa
AT2
Autotalli
25000.00 €
25000.00 €
Vapaa

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.