>

Tämä muuttovalmis 4h, k, s asunto kooltaan 103 m2 sijaitsee rauhallisella ja halutulla alueella Helsingin Tapaninkylässä. Yhtiöön kuuluu kaksi paritaloa, taloyhtiö on valmistunut elokuun lopussa 2019, muuttamaan pääset siis heti.

Asunnon avarat ja valoisat asuintilat ovat kahdessa tasossa. Alakerrassa on keittiö, ruokailutila, erillinen wc, pesuhuone ja sauna, sekä korkea olohuone, josta käynti omalle terassille ja pihalle. Olohuoneessa lisäksi takka (ei varaava). Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta sekä toinen kylpyhuone/kodinhoitotila. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on toteutettu lasiseinänä ja kylpyhuoneessa on tilavaraus kylypyammeelle. Asunnossa on Puustellin tyylikäs valkoinen keittiö, jossa valkoinen kvartsitaso, AEG:n intgroidut kodinkoneet, led-valaistus ja sälekaihtimet.

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lämmityksen hoitaa energiataloudellinen PILP vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Talot sijaitsevat omalla tontilla ja asunnolla on tilava oma piha-alue.

Huoneiston hallintaan kuuluu sen kohdalla oleva sähköpistokkeellinen autokatospaikka sekä kattamaton autopaikka.

Lähellä sijaitseva Tapanilan Urheilukeskus tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa Lähikaupassa tai Tammistossa. Mikäli mieli tekee huvittelemaan, ei viihdekeskus Flamingo ole kaukana.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittelyaikasi Nina Fachar p. 040 716 3887 tai Ari Degerstedt p. 050 576 1445

Myynti ja esittelyt

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@foudia.fi

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.