As. Oy Espoon Riistatie 12  Riistatie 12-14, 02940 Espoo

Viihtyisät käyttöullakolliset perheasunnon Espoon Lippajärvellä.

Nyt uusilla lasketuilla hinnoilla!

 

Yhtiö rakennetaan kauniille, halutulle, perheystävälliselle Lippajärven alueelle, jossa koulut, päiväkodit ja lähikauppa lähettyvillä.

kohde valmistuu aikaisintaan 31.3.2020 ja viimeistään 31.5.2020

Asunnot toteutetaan yhteen tasoon, sekä monikäyttöisellä ullakko / Varastotilalla

As. Oy Espoon Riistatie 12 -nimiseen yhtiöön tulossa kymmenen ihastuttavaa paritalokotia. Taloissa asuintilat sijoittuvat yhteen tasoon ja lisäksi jokaiseen huoneistoon kuuluu moneen käyttötarkoitukseen sopiva iso ullakko-/varastotila, mitä ei ole laskettu varsinaisiin asuintiloihin. Täysin valmiiksi sisustettuun ullakko-/varastotilaan on kulku kiinteillä portailla. Asunto on vaalean sävyinen, mikä helpottaa sisustamista oman mielen mukaiseksi.

Piha-alueiden päätyihin istutetaan 150-170cm korkea tuija-aita lisäämään yksityisyyttä.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Asuntojen lämmöntuotto toteutetaan, asuntokohtaisilla poistoilmalämpöpumppu järjestelmällä. Jokaisella asunnolla on oma ilmanvaihtokone (osana PILP järjestelmää). Lämmönjako toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ullakolla on sähköpatterilämmitys ja asuinhuoneistoista löytyy sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet.

Vuokratontilta omalle tontille

Tontin lunastusosuuden hinta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Lunastusosuuden hinta ilmoitetaan aina (erikseen) kohteen hinnastossa ja se maksetaan erikseen, mikäli asunnonostaja päättää maksaa tontin osuuden asunnon oston yhteydessä.

Tontin lunastus hintaa korotetaan vuosittain elinkustannusindeksin muutoksella, johon asunto-osakeyhtiö on sitoutunut. Lunastushintaan lisätään myös tonttiosuuden ostoon liittyvä varainsiirtovero ja muut lunastuksesta syntyvät kustannukset. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinnan osittainen maksaminen ei ole mahdollista. Mikäli osakkeenostaja haluaa maksaa tonttiosuuden, se on maksettava kokonaisuudessaan kerralla.

Huoneistokohtainen tonttiosuuden lunastus päätetään asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksessa. Osakkeenostaja sitoutuu etukäteen kirjallisesti maksamaan asunto-osakeyhtiölle kuluineen hinnan, jonka asunto-osakeyhtiö on velvollinen suorittamaan maanomistajalle, ja asunto-osakeyhtiö lunastaa huoneistoa vastaavan osuuden tontista asunto-osakeyhtiön omistukseen. Lunastuksen voi tehdä rakennuksen valmistumisen yhteydessä ja sen jälkeen kerran vuodessa.

Asunnonostajilta tullaan tiedustelemaan halukkuutta huoneistokohtaisen tontin määräosan maksamiseen lähellä yhtiön rakennusten valmistumista.

Auton säilytys

Piha-alueella on 20 autopaikkaa. autopaikat ovat lämpöpistokkeellisia ja yhtiön hallinnassa.

Hyvät luonto lähellä

Lippajärvi on tunnettu yksittäisistä luontokohteista. Virkistysalueena Glimsinjoen luontopolku ja Träskändän puisto.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Myynti ja esittelyt

Ari Degerstedt
Myyntijohtaja

ari.degerstedt@foudia.fi
010 202 0020

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Myynnissä
E
4h+k+s+ullakko 31 m2 + varasto 4 m2
85.0
120960.00 €
339900.00 €
​99247.51 €
3 jonossa
A
4h+k+s+ullakko 34 m2+ varasto 5 m2
90.0
129960.00 €
354900.00 €
​105085.60 €
4 jonossa

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.