>

Ei vapaita asuntoja. Otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@foudia.fi

Ennakkomarkkinoinnissa nyt As. Oy Espoon Nokkalanpoukama, joka rakentuu Espoon rantaraitin ja meren välittömään läheisyyteen, vain kiven heiton päähän Nokkalan Majakasta. Näissä 17 maalämmöllä lämpiävässä erillistalossa on tilat kahdessa tai kolmessa kerroksessa. Rakennukset on pyritty sijoittamaan tontille niin, että lähellä siintävästä merestä näkyisi mahdollisimman monesta asunnosta. Tilavat, asuntoa kiertävät terassit ovat oleellinen osta kokonaisuutta ja suuret terasseille avautuvat lasiliukuovet saavat sisätilat tuntumaan vieläkin avarammilta. Lisäksi osassa asuntoja on vielä erillinen lasikaitein varustettu kattoterassi, jonne nouset kierreportaita pitkin. Jokaisella asunnolla on erillinen autotalli, lämpöpistokkeellinen autopaikka sekä erillinen tai autotallin yhteydessä oleva varasto.

Varaa oma asuntosi jo nyt ennakkomarkkinoinnin aikana, niin voit olla vaikuttamassa uuden kotisi sisustusmateriaaleihin heti myynnin alettua.

Pyydä kohteen ennakkomarkkinointimateriaali tutustuttavaksesi osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi.

Myynti ja esittelyt

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@foudia.fi

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.