As. Oy Espoon Kaskikuja 1 – Kaskikuja 1, 02780 Espoo

Muuttovalmis kohde!

Toimivapohjaiset maalämpökodit Espoon Kurttilassa

Kohde sijaitsee viihtyisälle ja lapsiystävälliselle alueelle Espoon Kurttilassa. Kurttila on kehittyvä asuntoalue, Kauklahden ja Saunalahden välissä.

Asunnot toteutetaan yhteen tasoon

Yhtiöön rakentuu 12 asuntoa . Tyylikkäät, toimivapohjaiset paritalokodit yhteen tasoon, antavat mahdollisuuden helppoon asumiseen. Asuntoja on kolmea erikokoa 69m²:n kolmiosta 104m²:n viisiöön.

Nykyaikainen talotekniikka – mukavuutta asumiseen

Nykypäivän tekniikka takaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Lämmitysmuotona maalämpö tuon mukavuutta asumiseen. Valokuitu mahdollistaa nopeat internet-yhteydet.

Valinnainen vuokratontti

Talot sijoitetaan viihtyisästi yhtiön vuokratontille, joka on mahdollisuus lunastaa. Jokaiselle asunnolle jää hyvän kokoiset pensasistutuksin rajatut piha-alueet.

Auton säilytys

Kaikkiin asuntoihin kuuluu oma-autokatos.

Hyvät kuntoilumahdollisuudet ja luonto lähellä

Alueella on paljon metsää, mikä antaa erityiset retkeilymahdollisuudet.

Kulkuyhteydet

Liittymäbussit Isoon Omenan metroasemalle sekä Kauklahden juna-asemalle.

Joulukuun etu
Varainsiirtovero kaupan päälle

Joulukuun edut ovat voimassa 31.12.2018 mennessä tehtyihin kauppoihin ja varauksiin. Kysy myös joustavia maksuehtoja. Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@foudia.fi sekä puhelimitse numerosta 050 576 1445.

Asunto
Tyyppi
Koko
Myyntihinta
Velaton hinta
Tontin lunastusosuus hinta ARVIO
Varaustilanne

Havainne- ja pohjakuvat ovat suuntaa antavia eivätkä täysin vastaa todellisuutta. Kohteen yksityiskohdat on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.